WeCreativez WhatsApp Support
Randevu oluşturmak ya da bizlere soru sormak için yazabilirsiniz. Önce telefon numaranızı yazınız.
Nasıl yardımcı olabiliriz?

Lumineers Veneer (Non Prep Veneers)

Lumineers veneer, gülümsemenizi değiştiren ve güzel gülüşle güveninizi artırabilen popüler kozmetik diş tedavisidir.  Lumineers venerler dişlerin ön yüzeyine uyacak şekilde özel olarak tasarlanmış ultra ince, yarı saydam yüksek estetkli doğal malzemelerden hazırlanmış bir estetik restorasiyon türüdür. Yapımı için kullanılan ana maddenin yüksek ışık geçirgenliği ve ince yapısından dolayı dişlere doğal bir görünüm kazandırır.

 Lumineers Kaplamalar Hangi Dişlerde Uygulanır?

Lumineers kaplamalar renk değişikliği olan dişlerde, diastemalar, yanlış hizalanmış ve çapraşık dişleri olan hastalarda kozmetik kusurları düzeltmek için tasalanmıştır.

Lumineers veneer seçmenin geleneksel porselen kaplamalara göre çeşitli avantajları vardır:

Minimal İnvaziv : Lümineers venerler yapımında geleneksel porselen laminaların aksine dişlerin minesinde  çok az işlem yapımı gerektirir veya  diş minesinin kaldırılmasını hiç gerektirmez, bu da onları minimal invaziv bir seçenek haline getirir. Yaklaşık 0,3-1 mm kalınlığındaki geleneksel kaplamaların aksine,  Lumineers venerler 0,2-0,5 mm kalınlığındadır.

Anestezi Gereksinimi: İşlem sırasında dişlere minumum müdahele yapıldığı için anestezi gereksinimi olmaması ve sonuç olarak prosedürün neredeyse ağrısız tamamlanmasıdır.

Hızlı ve Kolay : Lumineers  ile kısa bir zaman kesitinde  güzel bir gülüşe sahip ola bilirsiniz . İlk ziyaretinizde dişlerinizde gereken prosedürler  uygunandıktan sonra dijital ölçüler  alınır ve uzman teknisyenlere gönderilir. İkinci ziyaretinizde estetik düzeltmeler yapıldıktan sonra kaplamalar cilalanır ve bitim seansına geçilir.

Doğal Görünüm: Doğal dişlerinizin rengine ve şekline uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış kaplamalar kusursuz ve doğal görünümlü bir gülümseme sağlar. Lumineers kaplamalar porselen veya kompozit malzemelerden yapılabilir.  Dişlerinizin şekline ve boyutuna özel olarak uyarlanarak, uygun bakım ile yıllarca dayanabilecek doğal görünümlü bir görünüm sağlar.

Dayanıklı: Sağlam ve dayanıklı, uygun bakımla uzun yıllar dayanmalarını sağlayan yüksek kaliteli porselen malzemeden üretilmiştir. Yüksek kaliteli malzemelerden üretildikleri için yiyecekleri ısırma ve çiğneme gibi günlük kullanımdan kaynaklanan aşınma ve yıpranmaya karşı dayanıklıdırlar. Oral hijyen kurallarına uymanız ve peryodik diş hekimi kontrollerinizi yaptığınız sürece kaplamalarınızda hiçbir sıkıntı beklenmez.

Renk değiştirmez: Porselen malzeme lekelenme ve renk solmasına karşı dayanıklı olup parlak ve beyaz bir gülümsemenin korunmasına yardımcı olur.

 

Çok daha detaylı bilgileri kliniğimizde muayeneniz sırasında hekimlerimizden alabilirsiniz. Tüm diş muayeneleri için 444 88 91 numaralı çağrı merkezimizden randevu oluşturabilirsiniz.

 

Dentakademi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Çağrı Merkezi: 444 88 91

WhatsApp: (542) 374 42 99

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MERKEZ

MERKEZ

Bağlarbaşı Mahallesi Atatürk Caddesi No:122 Maltepe İstanbul Türkiye

Çağrı Merkezi

Çağrı Merkezi

444 88 91

Online Randevu

Online Randevu

Randevu Oluşturun